Kakor och sekretesspolicy

Vi använder kakor

Enligt den nya lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25 juli 2003 skall alla besökare på webbplatser som använder kakor informeras om detta. En kaka är en liten textfil som sparas i din dator när du besöker en webbplats som använder kakor. Nästa gång du besöker samma webbplats kan den läsa din kaka och visa sidorna enligt dina inställningar.

Det främsta syftet med vårt användande av kakor är att möjliggöra handel i vår webbutik och underlätta analyser av trafiken på vår webbplats. Om du inte accepterar att det sparas kakor i din dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte sparar kakor.

Sekretesspolicy

Witting Fox AB, org. nr 559091-6341 är ansvarigt för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, mobilnummer samt e-postadress. Dina personuppgifter användas i syfte att upprätthålla relationen mellan dig som kund och Witting Fox AB som säljare och leverantör. Det innebär i praktiken att vi kommer skicka e-post till dig rörande din order samt eventuella kampanjer som du kan ta del av. Dina personuppgifter kommer aldrig delas till någon annan aktör.

Genom köp av produkter på www.focusscreen.se samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan. Du kan återkalla ditt lämnade samtycke och du har även rätt att begära att vi radera dina personuppgifter hos oss. I så fall, maila info@focusscreen.se.

Priser och betalningsvillkor

Varje vara anges med pris exklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Betalningssätt är mot faktura. Dröjsmålsräntan är 10%

Leveranser

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar. Expressleverans går att få mot avgift.

Returer

Returer sker ifall varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet:

Ifall varan är defekt eller ifall vi har packat fel betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tar emot varan.